Jun 26, 2021

De kaartverkoop van Verte is gestart.

Na verzetten, nog een keer verzetten en heel veel verschuiven, spelen we Verte vanaf januari gelukkig toch nog een paar maanden! Tickets zijn nu te koop bij de eerste theaters, sommige theaters gaan later in de verkoop.

Toen we het decor bij de eerste lockdown in de opslag moesten zetten waren we nog maar net in première gegaan, dus ik ben heel blij dat we deze vrolijke show nog een paar maanden kunnen doen. Het is helaas in dit hectische seizoen niet gelukt om alle voorstellingen in te halen, maar gelukkig spelen we Verte wél weer en daarna is het tijd voor een nieuwe voorstelling.

Het is wat anders dan anders dit jaar qua speellijst: theaters starten op diverse momenten met de verkoop van tickets. Waar de verkoop in ieder geval al begonnen is: Roosendaal, Winterswijk, Wageningen, Gouda. In Hardenberg, Amsterdam, Kampen en Doetinchem starten ze in augustus/september. En weer andere theaters starten nog wat later. We spelen maar tot half maart, dus hou je lokale favoriete theater in de gaten. Tot eindelijk, eindelijk, eindelijk weer ziens!

Liefs, Sara