Sara verplaatst voorstellingen vanwege oververmoeidheid

Posted · Add Comment

Sara  verplaatst voorstellingen vanwege oververmoeidheid

Sara moet de tournee van haar voorstelling Doorgefokt op doktersadvies even staken. Ze is oververmoeid en hoopt over een aantal weken de draad weer op te pakken.

Sara: ‘Het spijt me voor iedereen die een kaartje heeft voor de komende weken voor mijn voorstelling, maar ik moet even een pas op de plaats maken. Wanneer mijn vermoeidheid overgaat in een burn-out ben ik verder van huis en dat wil ik uiteraard heel graag voorkomen. Ik ga ervoor om er over een aantal weken weer te zijn.

Zoals iedereen wel eens heeft meegemaakt heb ik iets te veel hooi op mijn vork genomen de afgelopen tijd. Uit enthousiasme heb ik helaas de combinatie van m’n voorstelling, m’n gezin, m’n boek én de kerstshow onderschat. Het gekke is, als je een gebroken been hebt of je blinde darm eruit moet is dat makkelijker uit te leggen. Maar dit kan iedereen gebeuren, welk vak je ook uitoefent of hoe je leven er ook uit ziet: soms moet je even stil gaan staan voor je omvalt.

Ik zal een deel van de voorstellingen dit seizoen nog in kunnen halen en anderen worden verschoven naar de reprise na de zomer. Maar ik kom absoluut overal waar ik nu helaas niet speel, want voor jullie optreden blijft nog altijd het allerleukste wat er is.’