Recensies / View All
 • ‘Sara’s beste show ooit!’ ***** in het AD over ZONDER VERDOVING

  In een interview met deze krant noemde Sara Kroos haar voorstelling Zonder verdoving ‘mijn kwetsbaarste.’ AD-recensent Arno Gelder was erbij en geeft haar cabaretshow maar liefst vijf sterren. Voor de cabaretière is het niet de kwetsbaarheid binnen het zweverige idioom van ‘tantra, loslaten en compassie’, maar is het juist ‘een venijnig goedje.’ Een geuzennaam voor […]

 • Trouw ****

  “Ze vertelt met veel zelfspot, een fraai geconstrueerde voorstelling waarbij ze uiteindelijk bij de kern uitkomt. Wie de veerkracht van de mens zo mooi en grappig theatraal kan maken, is een hele grote.”  

 • NRC Handelsblad ****

  “Haar humor is pittig en heerlijk vunzig. Maar ze weet je ook een paar keer goed emotioneel te raken. Het tempo ligt hoog en geen mogelijkheid tot een grap blijft onbenut. Kroos bewijst andermaal tot de top te behoren.”

 • Telegraaf ****

  ,,De meest kostelijke anekdotes, de kunst van het amuseren heeft Sara Kroos na 15 jaar als geen ander onder de knie. Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen.”

 • Volkskrant ****

  “Het ene moment is Kroos snoeihard en bot, om het daarna te compenseren met warmte en mededogen. Alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.”

 • Algemeen Dagblad *****

  “Kroos is weergaloos! Knappe observaties, een groot gevoel voor zelfspot en een welhaast perfecte timing. Aan de vleugel weet ze een onbedaarlijk lachende zaal muisstil te krijgen. Doorgefokt is zonder meer een van haar allerbeste shows. De geestigste in elk geval.”