Als ik het niet kan, kun jij het ook!

Posted · Add Comment

Cabaretier Sara Kroos vertelt in dit boek op humoristische wijze en vooral enorm eerlijk over haar jarenlange strijd met de kilo’s. Verhalen over de liefde voor eten over zoete troost worden afgewisseld met verhalen over honderd mislukte dieëten en nog meer mislukte tips. De afgelopen vijftien jaar viel Kroos twintig kilo af en kwam weer dertig kilo aan, om vervolgens weer twintig kilo af te vallen. En helaas voor een vrouw die wil afvallen, is Sara’s hobby niet sporten, maar taart bakken. 

Samen met patissier Francis van Arkel staan er heerlijke taartrecepten in dit boek. De recepten van Francis zijn zorgvuldig afgestemd op de ontroerende en grappige momenten die Sara omschrijft die om taart vragen. Taart bij blijdschap en verdriet, om te vieren en te troosten. Een koffie-pepertaartje bij een verhaal over een vriendin met een burn-out en het perfecte chocoladetaartje tegen liefdesverdriet. 

Een heerlijk én eerlijk boek over gewicht, mooie en komische momenten aan de keukentafel en met recepten voor taarten die variëren van 40 tot 400 kilocaloriën per punt. 

Bestel ‘m hier!

 “Wat een goed idee! Een prachtig boek vol hilarische verhalen gecombineerd met geweldige taartrecepten die thuis goed te maken zijn. Sara en Francis, proficiat met jullie succesrecept!”
Rudolph van Veen